Alles voor
fruitteelt
en landbouw!
NL | FR
Links

Fruitveilingen

De Belgische Fruitveiling cvba is de grootste Belgische organisatie van fruittelers, met een binnenlands marktaandeel van 50%. De coöperatieve telt 1500 leden en heeft een omzet van 145 miljoen Euro (in 2010).

Veiling BelOrta is een coöperatieve vennootschap met als voornaamste doel het commercialiseren van producten geteeld door 2.200 leden-aandeelhouders. Voornaamste producten: appelen, peren, aardbeien en zomerfruit zoals kersen, pruimen en bessen.

Groenteveilingen

Gezien haar ligging in de groentestreek zijn de Mechelse Veilingen in de eerste plaats een groenteveiling, maar er worden ook kleine hoeveelheden fruit en bloemen geveild. De Mechelse Veilingen stellen zich tot doel de producten, door haar leden-aandeelhouders aangevoerd, in de beste omstandigheden te verkopen en de afzet te bevorderen.

De REO Veiling is een coöperatieve groenten- en fruitveiling waarin meer dan 3.000 producenten samenwerken om gemiddeld 60 verschillende soorten groenten in optimale omstandigheden te commercialiseren. De producten worden zesmaal per week dagvers geveild.

Coöbra is sinds 15/11/2011 de fusie van de oudste Belgische veiling, Brava, en de jongste, Greenpartners. De website zal begin 2012 geheel vernieuwd worden. Voorlopig geven we u onderstaande gegevens mee.
Zowel het vroegere Brava als Greenpartners staan in de markt van groenten en fruit voor een aantal waarden.

Veiling Hoogstraten streeft naar het realiseren van een optimale marktprijs voor de door haar leden aangeleverde producten. Ze doet dit door te focussen op de thema's: kwaliteit, dienstverlening, innovatie en duurzaamheid.

      

HERMOO Belgium NV
Brustem Industriepark, Lichtenberglaan 2045, B-3800 Sint-Truiden - KBO 0416.685.868 - RPR Antwerpen, afdeling Hasselt - e-mail: hermoo@hermoo.be, tel. 011 68 68 66  |  Disclaimer | Privacy verklaring  | Verkoopsvoorwaarden
Aanmelden © 2017 Hermoo