Smartfogging: Kiemremming bij aardappelen in alle rust en zekerheid!

Om de kiemremming van uw aardappelen op een efficiënte manier te laten verlopen, stelt Hermoo u de service Smartfogging voor die u begeleidt voor en tijdens de opslag van uw aardappelen.

Eén van onze klanten deelt graag zijn ervaring met Smartfogging en wat deze service voor hem betekent.

Advies door experts en persoonlijke opvolging

U wordt zowel tijdens als na de teelt geadviseerd door onze experts die op basis van uw specifieke situatie advies op maat geven om de bewaring van uw aardappelen te garanderen.

Professionele Service

Ons technisch personeel is specifiek opgeleid voor het toepassen van kiemremmers tijdens de aardappelbewaring. Hiervoor werden ze opgeleid door zowel de machine- als productleveranciers.

Kiemremming zonder zorgen

Bij uw keuze voor Smartfogging kiest u voor een service waarbij wij de zorgen en het risico voor u tot een minimum beperken. U hoeft niet langer te investeren in gespecialiseerd materiaal en opleiding, wat voor u een significante tijdswinst betekent!

Geen verrassing bij de afrekening

Indien u kiest voor Smartfogging, kiest u voor een professionele service aangepast aan uw bedrijf. Per toepassing wordt een vaste prijs afgesproken met hierin ons advies, verplaatsing en toepassen van onze producten. U hoeft u dus niet te verwachten aan onverwachte kosten na de uitvoering.

Hoe garandeert Hermoo een uitstekende service?

Voor de behandeling

Smartfogging figuur 1

Onze experten geven advies over de inrichting van uw hangar en bekijken samen met u welke producten gebruikt kunnen worden om uw aardappelen te behandelen. Daarnaast bepalen zij ook hoeveel toepassingen er nodig zullen zijn om een optimaal resultaat te bekomen obv verschillende parameters die invloed hebben op het kiemingsproces.

Tijdens de behandeling

Smartfogging figuur 2

Onze experten zijn speciaal opgeleid door de leveranciers van de fogtoestellen en -producten. Alle producten worden met elektrische machines toegepast. Dit type toepassing
verlaagt het risico op brand en verbetert de bewaarbaarheid.
Geen enkel verbrandingsgas (CO2 en ethyleen) wordt geproduceerd dankzij de kwaliteit van de gevormde nevel.

Na de behandeling

Onze experten die hun advies voor de behandeling gaven, zullen ook de bewaring van uw aardappelen na de behandeling opvolgen. Zij maken een gedetailleerd rapport op van de toegepaste behandelingen.

Hero Smartfogging

Wenst u een advies op maat of meer informatie over deze unieke service?

Arvesta Belgium BV, divisie Hermoo
Aarschotsesteenweg 84, 3012 Wilsele (Leuven) (België)
BTW BE 0734.562.390
RPR Leuven
hermoo@hermoo.be