Meststoffen

Bij Hermoo kan u steeds terecht voor een groot aanbod aan meststoffen en bladvoedingen. Dankzij onze samenwerkingen met een brede waaier aan leveranciers en onze eigen registratiedienst kunnne we u een lange lijst aan exclusieve producten aanbieden.

Aminomix

Aminomix is een gevestigde waarde als het gaat over meststoffen op basis van aminozuren. Dit product is snel beschikbaar voor de plant waardoor de effecten ook even snel zichtbaar zijn!

Bladaspor 20-20-20

Bladaspor 20-20-20 is een vloeibare bladmeststof op basis van een klassieke NPK, maar aangevuld met sporenelementen om een optimale voeding te voorzien voor uw gewas.

Bladaspor Calcium

Bladaspor Calcium is een vloeibare bladvoeding met als basis NPK, maar nog extra aangevuld met Calcium. Deze calciummeststof is een sterk middel om het het calciumgehalte in je fruit op punt te brengen en zo de basis te leggen voor een goede bewaring.

Boorflex

Boorflex is een bladvoeding met hoge hoeveelheden boor. Deze meststof stimuleert een sterke bloei en een goede kieming van het stuifmeel en bijgevolg dus ook een goede vruchtzetting!

Brassitrel Pro

Brassitrel is een bladvoeding specifiek voor bieten en groenten. Naast een goede mix van micro-elementen, bevat Brassitrel ook een hoge hoeveelheid boor. Boor zal mee het risico op hartrot bij bieten en kiemhart bij groenten verkleinen.

Frutrel

Frutrel is een bladmeststof op basis van fosfor, calcium en magnesium, aangevuld met boor en zink. Doordat het product ook een goede uitvloeier bevat, heeft het een uitstekende opneembaarheid.

Goemar Florea

Goemar Florea is een vloeibaar zeewierextract dat verrijkt is met boor en molybdeen. Doordat het een plantaardig product is, wordt het zeer makkelijk opgenomen door de plant. Bovendien zorgt de toevoeging van boor voor een sterkere bloei en kiemkracht van het stuifmeel.

Gramitrel

De zink, magnesium en mangaan in de Gramitrel motiveren de plant om de fotosynthese terug op gang te brengen na de winter. Koper helpt bij de opname van de stikstof en verhoogt bovendien de pollenkwaliteit in de aar.

Hermoophos

Hermoophos is een fosfaatmeststof die bijdraagt tot zowel de kleuring als de vruchtkwaliteit van de appel.

Arvesta Belgium BV, divisie Hermoo
Aarschotsesteenweg 84, 3012 Wilsele (Leuven) (België)
BTW BE 0734.562.390
RPR Leuven
hermoo@hermoo.be