Onze exclusieve gewasbeschermingsproducten

Bij Hermoo kan u steeds terecht voor een groot aanbod aan producten voor gewasbeschermingsproducten. Dankzij onze samenwerkingen met een brede waaier aan leveranciers en onze eigen registratiedienst kunnne we u een lange lijst aan exclusieve producten aanbieden.

Alternet

Alternaria in je aardappelen? Niet met Alternet! Dit fungicide bestrijdt deze schimmel in uw teelt.

Carpovirusine EVO2

Carpovirusine EVO2 is een efficiënte en residuvrije bestrijding van de fruitmot (Cydia pomonella). Bespuitingen met dit granulosevirus houdt de fruitmotschade in uw teelt onder controle met maar 1 dag wachttijd tot de pluk!

Checkmate Puffers CM-O

De Checkmate Puffer CM-O is een innovatieve feromoonverwarring voor de bestrijding van de fruitmot. Met slechts 2 puffers per hectare boomgaard, bekomt u een efficiënte verwarring.

Cuprex 50% WG

Koper is een gevestigde waarde in de fruitteelt, zowel in de gangbare als de biologische teelt. Koper vormt de start van elk succesvol en schimmelvrij seizoen.

Exilis 100SC

Voor een veilige dunning van zowel appel als peer kan je op Exilis 100SC rekenen. Let op de nieuwe formulering sinds 2021!

Fixor

Fixor is een NAA-plantenhormoon dat in het voorjaar zorgt voor een selectieve dunning van appel. In het najaar zien we een tegenovergesteld effect en voorkomt het vroege val zodat u een goede vruchtmaat kan plukken.

Florgib Tablet

Slechte vruchtzetting? Florgib komt je redden! Vanaf 2021 is Florgib ook toegelaten in kers om ongelijkmatige afrijping te voorkomen.

Ginko

Ginko is een vaste waarde in de feromoonverwarring. Met 500 stuks/ha is je boomgaard zonder twijfel goed beschermd.

Ginko Ring

Ginko Ring is letterlijk het grote broertje van de Ginko. Doordat de dispensers 1 meter lang zijn, kan je een hectare boomgaard verwarren met slechts 100 stuks.

Arvesta Belgium BV, divisie Hermoo
Aarschotsesteenweg 84, 3012 Wilsele (Leuven) (België)
BTW BE 0734.562.390
RPR Leuven
hermoo@hermoo.be